ომეგა-3 საკვებ პროდუქტებში
1. თევზი და ზღვის პროდუქტები
2. სელის ზეთი, კანოლის ზეთი, სოიოს ზეთი
3. სელის თესლი და კაკალი
4. სოიოს მარცვალი და ტოფუ
5. მუქი-მწვანე ფურცლოვანი ბოსტნეული
6. გაღვიებული ხორბალი
2. სელის ზეთი, კანოლის ზეთი, სოიოს ზეთი
3. სელის თესლი და კაკალი
4. სოიოს მარცვალი და ტოფუ
5. მუქი-მწვანე ფურცლოვანი ბოსტნეული
6. გაღვიებული ხორბალი
ომეგა-3 ცხიმოვანი მჟავების ფაქტიურად ერთადერთი სრულფასოვან წყაროს ზღვის პროდუქტები წარმოადგენენ (გარდა ფარმაცევტული პრეპარატებისა).
..
..
Комментариев нет:
Отправить комментарий